Wij zijn je graag van dienst

Gevelreiniging

Gevelreiniging is belangrijk voor het behoud van de levensduur en het uiterlijk van een pand. Door regelmatig de gevel te laten reinigen, kan schade aan het metselwerk worden voorkomen en kan de waarde van het pand worden verhoogd. Er zijn verschillende manieren om de gevel te reinigen, afhankelijk van het type gevel en de hoeveelheid vervuiling.

Waarom gevelreiniging?

Een van de belangrijkste redenen om de gevel te laten reinigen is om preventief te werken en schade aan het metselwerk te voorkomen. Als er zich bijvoorbeeld mossen of algen op de gevel bevinden, kunnen deze leiden tot het rotten van het metselwerk en andere problemen. Door de gevel regelmatig te laten reinigen, kan de levensduur van de gevel worden verlengd en kunnen dergelijke problemen worden voorkomen.

Uitstraling van uw woning verbeteren

Daarnaast kan het laten reinigen van de gevel ook het uiterlijk van een pand verbeteren. Een schone gevel kan het uiterlijk van een pand aanzienlijk verbeteren en de waarde ervan verhogen. Als je van plan bent om je pand te verkopen, kan het laten reinigen van de gevel een goede investering zijn om de waarde van het pand te verhogen.

Methoden voor gevelreinging

Er zijn verschillende manieren voor gevel reinigen, afhankelijk van het type gevel en de hoeveelheid vervuiling. Een van de meest gebruikelijke methoden is schrobben, waarbij de gevel handmatig geschrobd wordt met een harde borstel of een ander gereedschap om vuil en vervuiling te verwijderen. Dit is een effectieve methode voor het verwijderen van vuil, maar het kan ook tijdrovend en arbeidsintensief zijn.

Andere methoden gevelreinigen

Een andere methode die vaak wordt gebruikt is waterstralen, waarbij de gevel gereinigd wordt met behulp van een hogedrukreiniger die water met hoge druk op de gevel spuit. Dit kan effectief zijn voor het verwijderen van vuil en vervuiling, maar het kan ook schade aan de gevel veroorzaken als de druk te hoog is. Het is daarom belangrijk om een professioneel bedrijf in te huren om deze methode toe te passen.

Er is ook de optie om de gevel te reinigen met behulp van chemische middelen. Deze middelen kunnen effectief zijn voor het verwijderen van vuil en vervuiling, maar ze kunnen ook schade aan de gevel veroorzaken.

Neem contact op

Maak vandaag nog een afspraak

Klaar voor de volgende stap? Plan vandaag nog een afspraak bij STH Project Bouw en laat ons uw project begeleiden naar succes. Ons ervaren team luistert naar uw ideeën, geeft deskundig advies en biedt oplossingen op maat.

Gevelreiniging voor particulieren en bedrijven

Bij STH Projectbouw verzorgen we gevelreiniging voor de particulieren en bedrijven. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Snelle Service

Gevelwerk sneller uitgevoerd voor het verweerd.

Professioneel team

Betrouwbaar en eerlijk personeel dat werkt op hoog niveau

Daken & Gevels

Wij zijn uw specialist voor gevelreiniging & dakreiniging

  • Dak coaten en impregneren
  • Serre reiniging
  • Rieten daken reinigen
  • Zonnepanelen reinigen
  • Mos verwijderen
  • Platte daken reinigen
Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten

Onze nieuwbouwservice bij STH Project Bouw is erop gericht om uw dromen waar te maken. Als u uw bestaande ruimte nieuw leven wilt inblazen, is onze renovatie- en verbouwingsdienst de perfecte oplossing. STH Project Bouw verzorgt het hele proces, zodat uw gerenoveerde ruimte uw unieke stijl weerspiegelt en voldoet aan uw functionele behoeften.

Dakpannen reinigen

Je dakpannen reinigen en coaten is een populaire manier…

Damwanden spuiten

Damwanden spuiten is onze specialiteit. Al meer dan 20 jaar heeft ons team…

Dakreiniging

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een huis…

F.A.Q.

Nee, gevelreiniging gebeurt op een professionele manier met de juiste materialen en technieken, waardoor de gevel niet beschadigd raakt.

Dit wordt niet aangeraden, aangezien gevelreiniging specifieke kennis en materialen vereist. Het is beter en veiliger om een professional in te schakelen.

Dit is afhankelijk van de grootte van de gevel en de vervuilingsgraad. Gemiddeld duurt een gevelreiniging enkele uren tot een volledige werkdag.

Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de omgeving en de staat van de gevel. Een gemiddelde frequentie is eens per 510 jaar.

De kosten voor gevelreiniging hangen af van de grootte van de gevel, de vervuilingsgraad en de gekozen reinigingsmethode. Het is aan te raden om offertes op te vragen bij verschillende professionele reinigingsbedrijven voor een prijsindicatie.

Klantbeoordelingen

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaring met ons.

Gratis
adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij
verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat
wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?