Wij zijn je graag van dienst

Woning spuiten

Het schilderen van uw woning kan een grote opgave zijn, waardoor spuiten de beste keuze zal zijn! Latex spuiten bespaart u kostbare tijd en geld, doordat latex spuiten ook vele malen sneller gaat heeft u sneller resultaat. Daarnaast wordt er bij het Airless spuiten van latex een hogere laagdikte aangebracht, dit zorgt voor een duurzaam, strak en egaal eindresultaat zonder strepen.

Woning Spuiten in Amersfoort door STH Project Bouw

Zoekt u een specialist in Amersfoort voor het spuiten van uw woning? STH Project Bouw is hét antwoord op uw zoektocht. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé expert in het geven van een frisse, nieuwe uitstraling aan zowel woningen als bedrijfspanden. Wanneer het gaat om woning spuiten in Amersfoort, zijn wij de eerste keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Woning Spuiten Of Schilderen?

Vooral bij de aanschaf van een nieuwe woning wordt schilderwerk of spuitwerk uitgevoerd. Echter, om de zoveel jaren is het verstandig om eens goed naar het schilderwerk op je muren te kijken. Er kunnen vlekken op de muren zijn ontstaan door kaarsen, open haard of andere oorzaken. Of het nu gaat om de buitenmuren of binnenmuren van een woning. Onze specialisten doen het allemaal. Ons team is gespecialiseerd in het airless latex spuiten van woningen, muren en keukens. Voor het normale schilderwerk van woningen draaien wij onze handen niet om. Is tijd belangrijk? Dan is het spuiten een stuk sneller dan schilderen.

Woonkamer Schilderen

Zijn de muren van je woonkamer toe aan een opknapbeurt? Of speelt de behoefte op voor een andere kleur? Wij hebben een ruim kleurassortiment en onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerking. Hierbij zullen wij rekening houden met de grootte van de kamer en de hoeveelheid licht. Met een frisse en nieuwe uitstraling van je woonkamer of elke andere kamer in je huis kun je weer jaren vooruit en voegt waarde toe. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring in schilderwerk en spuitwerk. Neem voor een advies op maat gerust contact met ons op via de mail.

Airless Spuiten

Ons team verricht op een dagelijkse basis normaal verf- en schilderwerk. Echter, sinds ons begin hebben wij ons ook gericht op het uitvoeren van spuitwerk. Na 25 jaar zijn wij volledig gespecialiseerd in het airless latex spuiten. Bij airless latex spuiten wordt er gebruik gemaakt van een speciale verfspuit. De verf wordt verneveld en krijgt geen lucht toegevoerd in de spuit. Onder een hoge druk (150 – 250 bar) wordt de muurverf aangebracht op diverse ondergronden als plafonds, muren en keukens. Het airless spuiten van verf zorgt voor een zeer strakke afwerking.

Voordelen Van Airless Latex Spuitwerk

Je woning laten spuiten met latex heeft enkele voordelen ten opzichte van het klassieke schilderwerk. De techniek van airless spuiten gebruiken wij veel en dat komt door de voordelen die het meebrengt voor ons, als voor de klant:

 • Voordeliger bij grote oppervlaktes
 • Banen of strepen komen nauwelijks voor
 • Sneller dan met de hand schilderen
 • Egale en gladde afwerking

Waarom kiezen voor STH Project Bouw in Amersfoort voor woning spuiten

 1. Expertise: Met meer dan 20 jaar in de branche weten we precies wat er nodig is om uw woning er weer als nieuw uit te laten zien. Van voorbereiding tot afwerking, wij zorgen voor een naadloos proces.
 2. Uitgebreide Diensten: Naast het spuiten van woningen bieden we ook diensten aan voor het spuiten van bedrijfspanden, reinigen van daken & gevels en het spuiten van daken. Dit maakt ons een one-stop-shop voor al uw renovatiebehoeften.
 3. Lokale Expertise: Als expert in Amersfoort kennen we de specifieke behoeften en uitdagingen van woningen in deze regio. Hierdoor kunnen wij de beste service en resultaten garanderen.
 4. Duurzame Oplossingen: We maken gebruik van kwalitatieve materialen en technieken die niet alleen zorgen voor een prachtig resultaat, maar ook duurzaam zijn.
 5. Tevreden Klanten: Onze tevreden klanten in Amersfoort en omgeving zijn getuige van onze toewijding en vakmanschap. Hun positieve recensies zijn een bewijs van onze consistente kwaliteit.

Bekijk onze andere diensten:

Van dakpannen reinigen in Amersfoort, dakreiniging in Amersfoort, en gevelreiniging in Amersfoort, tot spuitwerk in Amersfoort, woning spuiten, damwandprofielen spuiten in Amersfoort, reinigen gevels & daken in Amersfoort, en graffiti verwijderen in Amersfoort.

Neem contact op

Maak vandaag nog een afspraak

Klaar voor de volgende stap? Plan vandaag nog een afspraak bij STH Project Bouw en laat ons uw project begeleiden naar succes. Ons ervaren team luistert naar uw ideeën, geeft deskundig advies en biedt oplossingen op maat.

Spuitwerk In Alle Kleuren

Ons team verricht op een dagelijkse basis normaal verf- en schilderwerk. Echter, sinds ons begin hebben wij ons ook gericht op het uitvoeren van spuitwerk. Na 25 jaar zijn wij volledig gespecialiseerd in het airless latex spuiten. Bij airless latex spuiten wordt er gebruik gemaakt van een speciale verfspuit. De verf wordt verneveld en krijgt geen lucht toegevoerd in de spuit. Onder een hoge druk (150 – 250 bar) wordt de muurverf aangebracht op diverse ondergronden als plafonds, muren en keukens. Het airless spuiten van verf zorgt voor een zeer strakke afwerking.

Kosten Voor Woning Schilderen Of Spuiten

Er zit een duidelijk kosten verschil in het uitvoeren van spuitwerk of schilderwerk. Wij leveren niet alleen maatwerk in huis maar ook op de offerte. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie en een accurate prijsinschatting van je schilder of spuitwerk.

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen extra kosten om bij je op locatie te komen

Snelle Service

Professioneel spuitwerk is sneller dan schilderen en geeft een strakke afwerking

Ruim Kleurenassortiment

Wij hebben een groot kleurassortiment en mogelijkheden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten

Onze nieuwbouwservice bij STH Project Bouw is erop gericht om uw dromen waar te maken. Als u uw bestaande ruimte nieuw leven wilt inblazen, is onze renovatie- en verbouwingsdienst de perfecte oplossing. STH Project Bouw verzorgt het hele proces, zodat uw gerenoveerde ruimte uw unieke stijl weerspiegelt en voldoet aan uw functionele behoeften.

Dakpannen reinigen

Je dakpannen reinigen en coaten is een populaire manier…

Damwanden spuiten

Damwanden spuiten is onze specialiteit. Al meer dan 20 jaar heeft ons team…

Dakreiniging

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een huis…

F.A.Q.

Het spuiten van damwanden heeft meestal twee doelen: het versterken van de damwanden en het beschermen tegen corrosie en andere schade. Door de damwanden te spuiten met een laag beton of een ander materiaal, kunnen ze beter bestand zijn tegen belastingen zoals waterdruk, gronddruk en verkeer. Bovendien kan het spuiten van damwanden helpen om corrosie te voorkomen of te vertragen, wat kan leiden tot langere levensduur van de damwanden.

Er zijn verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor het spuiten van damwanden, afhankelijk van de specifieke behoeften van het project. Sommige van deze materialen zijn:

Beton: Beton is een populair materiaal voor het spuiten van damwanden omdat het sterk en duurzaam is. Het kan worden gemengd met andere materialen om de sterkte en het gewicht te verhogen.

Kunststof: Kunststof kan ook worden gebruikt voor het spuiten van damwanden, en heeft soms voordelen ten opzichte van beton, zoals een lager gewicht en een grotere flexibiliteit.

Gewapend beton: Gewapend beton is een mengsel van beton en staalvezels of staalplaten, wat het materiaal sterker maakt. Dit kan nuttig zijn in situaties waar de damwanden extra sterkte nodig hebben, zoals bij hoge waterdruk of zware belastingen

Er zijn verschillende manieren om damwanden te spuiten, afhankelijk van het materiaal dat wordt gebruikt en de specifieke eisen van het project. Sommige van de veelgebruikte methoden zijn:

Handmatig spuiten: Bij deze methode wordt het materiaal handmatig op de damwanden aangebracht met behulp van een spuitpistool of een ander gereedschap.

Mechanisch spuiten: Bij deze methode wordt het materiaal met behulp van een machine op de damwanden aangebracht. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren met behulp van een betonpomp of een ander soort spuitmachine.

Latexverf is een type verf dat gemaakt is van synthetische polymeren, meestal acryl of polyvinylacetaat. Latexverf is populair voor het spuiten van panden omdat het ademend is, wat betekent dat het vocht kan laten verdampen en zo schimmel en vochtproblemen kan helpen voorkomen. Bovendien is latexverf gemakkelijk te verwijderen en te onderhouden, en het droogt snel.

Er zijn verschillende voordelen aan het spuiten van een pand met latexverf:

 • Snellere afwerking: Door het pand te spuiten met latexverf in plaats van te rollen of te kwasten, kan het proces sneller worden afgerond.
 • Gelijkmatige dekking: Het spuiten van een pand met latexverf kan leiden tot een gelijkmatiger en meer professioneel uitziende afwerking.
 • Minder rommel: Omdat het spuiten van een pand met latexverf minder tijd in beslag neemt dan het rollen of kwasten, is er ook minder kans op rommel of afval.

Klantbeoordelingen

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaring met ons.

Gratis
adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij
verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat
wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?