Wij zijn je graag van dienst

Damwanden spuiten Amersfoort

Damwanden spuiten is onze specialiteit. Al meer dan 20 jaar heeft ons team ervaring met damwanden spuiten en schilderen. Ons team van specialisten geeft bedrijfspanden met damwandprofielen een geheel nieuwe uitstraling. Wij creëren voor uw een bedrijfspand welke een krachtigere uitstraling heeft en meer indruk zal maken.

Damwanden spuiten in Amersfoort

Zijn je damwandprofielen aan een opknapbeurt toe? Of ben je simpelweg uitgekeken op de huidige kleuren van de wandplaten? Onze professionals van STH Project Bouw helpen je graag verder. In Amersfoort en omgeving zijn we de specialisten voor het spuiten van damwandprofielen. We geven advies over de beste kleursamenstelling en bijpassende spuitwerk technieken. Deze behandeling geeft je bedrijfspand een volledig nieuwe en frisse uitstraling. Dit leidt tot waardevermeerdering voor je pand. Dankzij de kwaliteitscoating zorgen we ervoor dat de damwanden weer lang meegaan.

Damwanden spuiten? Kies zelf uw favoriete kleur.

Het laten spuiten van damwandprofielen door STH Projectbouw is de ideale manier om uw bedrijfspand een nieuwe uitstraling te geven. Met ons uitgebreide kleurenassortiment zijn de mogelijkheden verrassend. Of u nu een volledig of gedeeltelijk nieuw uiterlijk wilt voor uw damwandprofielen, onze professionals staan klaar. Met een keuze uit meer dan 40.000 kleuren kunnen wij uw wensen snel en flexibel vervullen, zonder lange wachttijden. Met meer dan 25 jaar ervaring in schilder- en spuitwerk zijn wij de go-to expert voor damwandprofielen spuiten in Amersfoort. Voor een persoonlijk advies kunt u altijd contact opnemen.

Stappen voor het spuiten van een damwanden

Het proces voor het spuiten van een damwandprofiel is bij STH Projectbouw goed gedefinieerd. Er zijn enkele vaste stappen naast de voorbereiding van al het benodigde materiaal en gereedschap. Voordat we de damwandprofielen in Amersfoort een nieuwe kleur geven, worden ze grondig gereinigd voor een optimale coatinghechting. Het gebouw wordt nauwkeurig afgeplakt om te voorkomen dat verf op ongewenste plekken terechtkomt. Na het voorbereidingswerk brengen onze professionals de coating aan. We zorgen ervoor dat alles na afronding van het project netjes wordt achtergelaten.

Bekijk onze andere diensten:

Van dakpannen reinigen in Amersfoort, dakreiniging in Amersfoort, en gevelreiniging in Amersfoort, tot spuitwerk in Amersfoort, woning spuiten, damwandprofielen spuiten in Amersfoort, reinigen gevels & daken in Amersfoort, en graffiti verwijderen in Amersfoort.

Neem contact op

Maak vandaag nog een afspraak

Klaar voor de volgende stap? Plan vandaag nog een afspraak bij STH Project Bouw en laat ons uw project begeleiden naar succes. Ons ervaren team luistert naar uw ideeën, geeft deskundig advies en biedt oplossingen op maat.

Damwandprofielen renoveren

Damwandprofielen renoveren is in de meeste gevallen aan te raden. Damwanden zijn sterk en als zij in goede staat verkeren is vervanging niet nodig. Kies voor een duurzame en goedkopere optie door de damwandprofielen te laten spuiten. Door ons ruime kleurenassortiment hebben wij altijd de juiste kleur in huis. Door weersomstandigheden worden damwandprofielen snel aangetast. Op de damwandprofielen kan over tijd roest en corrosie plaatsvinden. Als dit te ver doortrekt in het materiaal kunnen er zelfs gaten en verzwakte plekken ontstaan. Zijn deze plekken te erg? Dan is vervanging van de wanden wellicht nodig.

Spuittechnieken voor damwandprofielen

Er zijn vele manieren om damwandprofielen van een nieuwe coating en kleur te voorzien. Zo heeft elke spuittechniek zijn eigen voordelen en nadelen. Onze spuiterij is gespecialiseerd in Airless- en luchtondersteunende spuittechnieken. Maar wij draaien onze handen niet om voor het standaard schilderwerk. Ook dit kan een damwandprofiel voorzien van een andere uitstraling. Welke verf of spuittechniek je ook kiest. Onze professionals staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder met persoonlijk en professioneel advies.

Prijzen damwanden spuiten

De levensduur van een geheel nieuwe coating op je damwandprofiel is ongeveer 10 jaar. Daarmee is de optie op damwandprofielen te laten spuiten veel duurzamer dan geheel nieuwe wandplaten te bestellen en laten installeren. Elk bedrijfspand is anders en elke damplaat is dat ook. Wij leveren uitsluitend maatwerk aan onze klanten. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Onze professionals helpen je graag verder!

Bekijk onze andere diensten:

Van dakpannen reinigen in Amersfoort, dakreiniging in Amersfoort, en gevelreiniging in Amersfoort, tot spuitwerk in Amersfoort, woning spuiten, damwandprofielen spuiten in Amersfoort, reinigen gevels & daken in Amersfoort, en graffiti verwijderen in Amersfoort.

Ruim Kleurenassortiment

Wij hebben een groot kleurassortiment en mogelijkheden

Afgesproken Tijden

Het spuiten van damwandprofielen doen wij op een vooraf afgesproken tijdstip.

Professioneel afplakken

Het afplakken kun je aan ons overlaten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten

Onze nieuwbouwservice bij STH Project Bouw is erop gericht om uw dromen waar te maken. Als u uw bestaande ruimte nieuw leven wilt inblazen, is onze renovatie- en verbouwingsdienst de perfecte oplossing. STH Project Bouw verzorgt het hele proces, zodat uw gerenoveerde ruimte uw unieke stijl weerspiegelt en voldoet aan uw functionele behoeften.

Dakpannen reinigen Amersfoort

Dakpannen reinigen

Je dakpannen reinigen en coaten is een populaire manier…

Damwandprofielen spuiten

Damwandprofielen spuiten is onze specialiteit. Al meer dan 20 jaar heeft ons team…

Dakreiniging

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een huis…

Meest gestelde vragen damwanden spuiten

Het doel van het spuiten van damwandprofielen is om de sterkte van het materiaal te vergroten en het beter bestand te maken tegen corrosie of hoge waterstanden. Het spuiten van damwandprofielen maakt het ook mogelijk om betere stroomgeleiding te creëren en hogere energieefficiëntie te bereiken. Ook kan het het weerbestendiger maken tegen slecht weer of chemische corrosie.

Er zijn verschillende materialen die voor het spuiten van damwanden kunnen worden gebruikt, waaronder:

Polyethyleen (PE): Dit is het meest toegepaste materiaal voor het spuiten, met name door zijn sterkte en corrosiebestendigheid.

Polypropeen (PP): Hoewel minder sterk en resistent tegen corrosie dan PE, heeft PP de neiging minder duur te zijn en heeft het een betere weerstand tegen chemische stoffen.

Polyurethaan (PU): PU is een zeer sterke en duurzame schuimverbinding die wordt gebruikt voor bescherming tegen corrosie, booraanslagen en andere chemische stoffen.

Elastomeren: Elastomeren worden gebruikt om weersomstandigheden te bestrijden en om waterdichtheid te bieden.

Het spuiten van damwandprofielen gebeurt door een gespecialiseerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van industriële coatingsystemen. Voordat de coating aan de damwandprofielen wordt aangebracht, worden de profielen voorbereid met afstropingen of ontstoringsprocessen. Zodra de profielen zijn voorbereid om te worden geschilderd, worden ze gereinigd en wordt een primerlaag toegepast als een basiscoat. Nadat de primercoat is aangebracht, wordt er een laag afwerpmiddel of zuur aangebracht om de primercoat goed aan te laten hechten. De coating wordt vervolgens gespoten met fijne druppels over de damwandprofielen met verschillende lagen, om een harde, duurzame en gecoat oppervlakte te verkrijgen

Klantbeoordelingen

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaring met ons.

Gratis
adviesgesprek

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij
verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat
wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?