Wij zijn u graag van dienst

Huis laten spuiten – Woning spuiten

Het schilderen van uw woning kan een grote opgave zijn, waardoor uw huis laten spuiten de beste keuze zal zijn! Latex spuiten bespaart u kostbare tijd en geld, doordat latex spuiten ook vele malen sneller gaat heeft u sneller resultaat. Daarnaast wordt er bij het airless spuiten van latex een hogere laagdikte aangebracht, dit zorgt voor een duurzaam, strak en egaal eindresultaat zonder strepen.

Huis laten spuiten in Amersfoort door STH Project Bouw

Zoekt u een specialist in Amersfoort voor het spuiten van uw woning? STH Project Bouw is hét antwoord op uw zoektocht. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé expert in het geven van een frisse, nieuwe uitstraling aan zowel woningen als bedrijfspanden. Wanneer het gaat om woning spuiten in Amersfoort, zijn wij de eerste keuze voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Huis laten spuiten of schilderen?

Vooral bij de aanschaf van een nieuwe woning wordt schilderwerk of spuitwerk uitgevoerd. Echter, om de zoveel jaren is het verstandig om eens goed naar het schilderwerk op je muren te kijken. Er kunnen vlekken op de muren zijn ontstaan door kaarsen, open haard of andere oorzaken. Of het nu gaat om de buitenmuren of binnenmuren van een woning. Onze specialisten doen het allemaal. Ons team is gespecialiseerd in het airless latex spuiten van woningen, muren en keukens. Voor het normale schilderwerk van woningen draaien wij onze handen niet om. Is tijd belangrijk? Dan is het spuiten een stuk sneller dan schilderen.

Woonkamer schilderen

Zijn de muren van je woonkamer toe aan een opknapbeurt? Of speelt de behoefte op voor een andere kleur? Wij hebben een ruim kleurassortiment en onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste kleuren en afwerking. Hierbij zullen wij rekening houden met de grootte van de kamer en de hoeveelheid licht. Met een frisse en nieuwe uitstraling van je woonkamer of elke andere kamer in je huis kun je weer jaren vooruit en voegt waarde toe. Onze experts hebben meer dan 25 jaar ervaring in schilderwerk en spuitwerk. Neem voor een advies op maat gerust contact met ons op via de mail.

Woning airless Spuiten

Ons team verricht op een dagelijkse basis normaal verf- en schilderwerk. Echter, sinds ons begin hebben wij ons ook gericht op het uitvoeren van spuitwerk. Na 25 jaar zijn wij volledig gespecialiseerd in het airless latex spuiten. Bij airless latex spuiten wordt er gebruik gemaakt van een speciale verfspuit. De verf wordt verneveld en krijgt geen lucht toegevoerd in de spuit. Onder een hoge druk (150 – 250 bar) wordt de muurverf aangebracht op diverse ondergronden als plafonds, muren en keukens. Het airless spuiten van verf zorgt voor een zeer strakke afwerking.

Voordelen van airless latex spuitwerk

Je woning laten spuiten met latex heeft enkele voordelen ten opzichte van het klassieke schilderwerk. De techniek van airless spuiten gebruiken wij veel en dat komt door de voordelen die het meebrengt voor ons, als voor de klant:

  • Voordeliger bij grote oppervlaktes
  • Banen of strepen komen nauwelijks voor
  • Sneller dan met de hand schilderen
  • Egale en gladde afwerking

Waarom kiezen voor STH Projectbouw?

  1. Expertise: Met meer dan 20 jaar in de branche weten we precies wat er nodig is om uw woning er weer als nieuw uit te laten zien. Van voorbereiding tot afwerking, wij zorgen voor een naadloos proces.
  2. Uitgebreide Diensten: Naast het spuiten van woningen bieden we ook diensten aan voor het spuiten van bedrijfspanden, reinigen van daken & gevels en het spuiten van daken. Dit maakt ons een one-stop-shop voor al uw renovatiebehoeften.
  3. Lokale Expertise: Als expert in Amersfoort kennen we de specifieke behoeften en uitdagingen van woningen in deze regio. Hierdoor kunnen wij de beste service en resultaten garanderen.
  4. Duurzame Oplossingen: We maken gebruik van kwalitatieve materialen en technieken die niet alleen zorgen voor een prachtig resultaat, maar ook duurzaam zijn.
  5. Tevreden Klanten: Onze tevreden klanten in Amersfoort en omgeving zijn getuige van onze toewijding en vakmanschap. Hun positieve recensies zijn een bewijs van onze consistente kwaliteit.

Bekijk onze andere diensten:

Van dakpannen reinigen in Amersfoort, dakreiniging in Amersfoort, en gevelreiniging in Amersfoort, tot spuitwerk in Amersfoort, woning spuiten, damwandprofielen spuiten in Amersfoort, reinigen gevels & daken in Amersfoort, en graffiti verwijderen in Amersfoort.

Neem contact op

Maak vandaag nog een afspraak

Klaar voor de volgende stap? Plan vandaag nog een afspraak bij STH Project Bouw en laat ons uw project begeleiden naar succes. Ons ervaren team luistert naar uw ideeën, geeft deskundig advies en biedt oplossingen op maat.

Huis laten spuiten? Kies uw favoriete kleur.

Ons team verricht op een dagelijkse basis normaal verf- en schilderwerk. Echter, sinds ons begin hebben wij ons ook gericht op het uitvoeren van spuitwerk. Na 25 jaar zijn wij volledig gespecialiseerd in het airless latex spuiten. Bij airless latex spuiten wordt er gebruik gemaakt van een speciale verfspuit. De verf wordt verneveld en krijgt geen lucht toegevoerd in de spuit. Onder een hoge druk (150 – 250 bar) wordt de muurverf aangebracht op diverse ondergronden als plafonds, muren en keukens. Het airless spuiten van verf zorgt voor een zeer strakke afwerking.

Kosten huis laten spuiten of schilderen

Er zit een duidelijk kosten verschil in het uitvoeren van spuitwerk of schilderwerk. Wij leveren niet alleen maatwerk in huis maar ook op de offerte. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie en een accurate prijsinschatting van je schilder of spuitwerk.

Geen voorrijkosten

Wij rekenen geen extra kosten om bij je op locatie te komen

Snelle Service

Professioneel spuitwerk is sneller dan schilderen en geeft een strakke afwerking

Ruim Kleurenassortiment

Wij hebben een groot kleurassortiment en mogelijkheden

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze diensten

Onze nieuwbouwservice bij STH Project Bouw is erop gericht om uw dromen waar te maken. Als u uw bestaande ruimte nieuw leven wilt inblazen, is onze renovatie- en verbouwingsdienst de perfecte oplossing. STH Project Bouw verzorgt het hele proces, zodat uw gerenoveerde ruimte uw unieke stijl weerspiegelt en voldoet aan uw functionele behoeften.

Dakpannen reinigen Amersfoort

Dakpannen reinigen

Je dakpannen reinigen en coaten is een populaire manier…

Damwanden spuiten

Damwanden spuiten is onze specialiteit. Al meer dan 20 jaar heeft ons team…

Dakreiniging

Dakreiniging is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een huis…

Meest gestelde vragen huis laten spuiten

Ja, vrijwel elk type woning kan gespoten worden. Het is wel belangrijk om de staat van de woning en het type ondergrond te beoordelen voordat er gespoten wordt.

Spuiten geeft een egaler en strakker resultaat dan rollen of kwasten. Ook kan er sneller gewerkt worden en zijn er minder kans op strepen of banen.

Dit is afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. Over het algemeen is de verf na ongeveer 4 uur droog.

Ja, het is verstandig om alle meubels en vloeren in de te spuiten ruimte af te dekken om eventuele verfspatten te voorkomen.

Het spuiten van een woning is een specialistische klus die ervaring en kennis vereist. Het is daarom aan te raden om een professioneel bedrijf zoals STH-projectbouw in te schakelen voor het beste en mooiste resultaat.

Klantbeoordelingen

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaring met ons.

Gratis
offerte ontvangen

Via onderstaand formulier kunt u een offerte opvragen. Wij
verzoeken u de velden zo volledig mogelijk in te vullen zodat
wij uw offerte aanvraag spoedig kunnen opvolgen.

×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?