Support

Over ons

STH Projectbouw is een toonaangevend bouwbedrijf dat zich toelegt op het leveren van uitzonderlijke bouwprojecten. Met een toewijding aan hoogwaardig vakmanschap, innovatief ontwerp en ongeëvenaarde klantenservice, hebben we onszelf gevestigd als een vertrouwde naam in de branche.

Kiest u voor STH Projectbouw, dan kunt u erop vertrouwen dat wij uitzonderlijke bouwprojecten kunnen realiseren. We brengen expertise, innovatie en een passie voor kwaliteit samen om gebouwen te creëren die de tand des tijds doorstaan. Neem vandaag nog contact met ons op om uw volgende bouwproject te bespreken en laat ons uw visie realiseren.

Wie is STH Projectbouw?

Al 20 jaar geven wij bedrijfspanden
en woningen een nieuwe uitstraling!

STH Projectbouw is een snelgroeiende organisatie die specialist is in het spuiten van huizen en bedrijfspanden binnen en buiten. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist om bestaande bedrijfspanden of woningen een compleet nieuwe uitstraling te geven. Dit doen we zowel voor particuliere en zakelijke klanten.

sinds 2000

STH Projectbouw

Wie zijn wij

Bedrijfspanden spuiten en schilderen is onze passie. Al meer dan 20 jaar heeft ons team ervaring met spuiten en schilderen van bedrijfspanden. Ons team van specialisten geeft bedrijfspanden een geheel nieuwe uitstraling. Wij creëren voor uw een bedrijfspand welke een krachtigere uitstraling heeft en meer indruk zal maken.

Betrouwbare partner

Kwaliteit staat bij STH bovenop

Betaalbaar, ook in deze tijden!

Uw project snel opgeleverd

×

 

Welkom!

Klik hieronder om via what's app contact op te nemen!

× Hoe kan ik u helpen?